Hunter

Boots Original Short Gloss black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal binnenzool Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Hunter
Merk kleurnaam black
Merk product code WFS1000RGL
Type hak Blokhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Boots Original Short Gloss van Hunter zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle regenlaarzen. Deze laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze waterdicht en duurzaam zijn. De binnenkant is gevoerd met polyester, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De binnenzool is ook gemaakt van rubber, waardoor deze laarzen een goede demping bieden. De rubberen zool zorgt voor een goede grip, zelfs op natte ondergronden.

Deze laarzen zijn van het bekende merk Hunter en hebben een elegante zwarte kleur. De productcode van deze laarzen is WFS1000RGL. Ze hebben een blokhak en geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft deze laarzen een klassieke uitstraling.

Met de Boots Original Short Gloss van Hunter ben je niet alleen beschermd tegen regen en natte omstandigheden, maar loop je er ook nog eens modieus bij. Deze regenlaarzen zijn een must-have voor elke fashion-forward dame!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies