Go Bananas

Rubber Boot Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Go Bananas
Merk kleurnaam Green
Merk product code Gb22Sfishbone
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Rubber Boot van Go Bananas is perfect voor kinderen die graag buiten spelen, zelfs als het regent. Deze regenlaarzen zijn gemaakt van duurzaam rubber, waardoor ze waterdicht en gemakkelijk schoon te maken zijn. De binnenkant van de laarzen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De rubberen zool biedt goede grip, zodat kinderen veilig kunnen rennen en spelen, zelfs op natte ondergronden.

Deze Rubber Boot heeft een trendy groene kleur, die perfect past bij de avontuurlijke geest van kinderen. Het merk Go Bananas staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De productcode van deze laarzen is Gb22Sfishbone, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn in ons assortiment.

Deze regenlaarzen hebben geen sluiting, waardoor kinderen ze snel en gemakkelijk kunnen aantrekken. De ronde neus zorgt voor voldoende ruimte voor de tenen, waardoor de laarzen comfortabel zitten, zelfs tijdens lange speelsessies.

Met de Rubber Boot van Go Bananas kunnen kinderen vol vertrouwen de regen trotseren. Bestel vandaag nog een paar en laat je kinderen genieten van avontuurlijke buitenavonturen, ongeacht het weer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies