Go Bananas

Rubber Boot Grey Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Go Bananas
Merk kleurnaam Grey Green
Merk product code Gb22Scham
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar stoere regenlaarzen voor kinderen? Dan zijn deze Rubber Boots van Go Bananas perfect voor jou! Gemaakt van duurzaam rubber, bieden deze laarzen optimale bescherming tegen regen en modder. De binnenkant is gevoerd met zacht textiel, waardoor ze comfortabel en warm zijn, zelfs op de koudste dagen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip, zodat je kind veilig kan spelen, rennen en springen. Met de ronde neus en de trendy grijsgroene kleur zijn deze laarzen niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De productcode van deze laarzen is Gb22Scham.

Deze Rubber Boots van Go Bananas hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Dit is ideaal voor kinderen die graag zelfstandig zijn en geen gedoe willen met veters of ritsen. De laarzen zijn ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, zodat je kind zich vrij kan bewegen en volop kan genieten van buitenactiviteiten, ongeacht het weer.

Met het merk Go Bananas weet je dat je kwaliteit en betrouwbaarheid krijgt. Deze regenlaarzen zijn gemaakt om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik. Of het nu gaat om springen in plassen, ravotten in de tuin of wandelen in het bos, deze laarzen zijn er klaar voor. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze trendy Rubber Boots van Go Bananas en laat je kinderen genieten van avontuurlijke dagen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies