BIRKENSTOCK

Derry EVA Playground Narrow Scuba Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal EVA
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Scuba Yellow
Merk product code 1006284
Serie Derry
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Ja

De Derry EVA Playground Narrow regenlaarzen van Birkenstock zijn perfect voor kinderen die van spelen houden, zelfs als het regent! Deze regenlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig EVA-materiaal, zowel aan de binnen- als buitenkant, inclusief de binnenzool en de zool. Met de ronde neus en de waterdichte eigenschappen zijn deze laarzen ideaal voor avontuurlijke kinderen die graag buiten spelen, ongeacht het weer.

De Derry EVA Playground Narrow regenlaarzen hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Het opvallende Scuba Yellow kleurenschema voegt een speels tintje toe aan de laarzen, waardoor ze er stijlvol uitzien tijdens het springen in plassen en ravotten in de modder. Met het merk Birkenstock ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid, zodat deze regenlaarzen lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik.

Of het nu regent of de zon schijnt, de Derry EVA Playground Narrow regenlaarzen zijn een must-have voor avontuurlijke kinderen. Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van eindeloos speelplezier, ongeacht het weer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies