BIRKENSTOCK

Derry EVA Playground Narrow Neon Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal EVA
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Neon Pink
Merk product code 1006288
Serie Derry
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Ja

De Derry EVA Playground Narrow regenlaarzen zijn perfect voor kinderen die van avontuur houden! Gemaakt van hoogwaardig EVA-materiaal, bieden deze laarzen duurzaamheid en comfort. De binnenkant, binnenzool en zool zijn allemaal gemaakt van EVA, waardoor deze laarzen lichtgewicht en flexibel zijn. Het merk Birkenstock staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze regenlaarzen zijn geen uitzondering. Met de opvallende neonroze kleur en het coole ontwerp, zullen kinderen zeker de show stelen!

De Derry EVA Playground Narrow regenlaarzen hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus zorgt voor extra comfort en ruimte voor de tenen. Deze regenlaarzen zijn ook volledig waterdicht, waardoor kinderen zonder zorgen kunnen spelen, zelfs op regenachtige dagen. Of het nu gaat om springen in plassen of ravotten in de modder, deze laarzen houden de voeten van je kinderen droog en beschermd.

Met de Derry EVA Playground Narrow regenlaarzen kunnen kinderen vol vertrouwen de wereld verkennen. Of het nu gaat om een dagje naar het park, een wandeling in de natuur of gewoon buiten spelen, deze laarzen zijn de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog een paar en geef je kinderen de vrijheid om te spelen en te ontdekken, terwijl ze er ook nog eens stijlvol uitzien!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies