Bergstein

Bergstein Rainboot sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk Bergstein
Merk kleurnaam sand
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Bergstein Rainboot is een must-have voor de allerkleinsten! Deze regenlaarzen zijn speciaal ontworpen voor baby's en zijn gemaakt van duurzaam rubber. Het materiaal zorgt ervoor dat de voetjes van je kleintje droog blijven, zelfs tijdens de meest regenachtige dagen.

De binnenkant van de laarzen is gevoerd met zacht katoen, waardoor ze comfortabel en warm aanvoelen. Dit zorgt ervoor dat je baby zich prettig voelt, zelfs tijdens lange wandelingen in de regen. De rubberen zool biedt goede grip en stabiliteit, zodat je kleintje veilig kan rondlopen, zelfs op gladde ondergronden.

De Bergstein Rainboot is van het bekende merk Bergstein, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Deze specifieke kleur, genaamd "sand", voegt een trendy en eigentijdse uitstraling toe aan de regenlaarzen. De ronde neus geeft de laarzen een speelse en charmante look.

Met de Bergstein Rainboot kunnen baby's genieten van de regen op een comfortabele en modieuze manier. Deze laarzen hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Ze zijn perfect voor dagelijkse avonturen en zullen zeker de favoriete regenlaarzen van je kleintje worden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies