Bergstein

Bergstein Rainboot black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk Bergstein
Merk kleurnaam black
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar de perfecte regenlaarzen voor je kleintje? Dan zijn de Bergstein Rainboots precies wat je nodig hebt! Deze regenlaarzen zijn speciaal ontworpen voor baby's en zijn gemaakt van hoogwaardig rubber. Het materiaal is duurzaam en waterdicht, zodat de voetjes van je kindje droog blijven, zelfs tijdens de meest regenachtige dagen.

De binnenkant van de laarzen is gevoerd met zacht katoen, waardoor ze comfortabel en warm aanvoelen. Dit zorgt ervoor dat je kleintje geen last heeft van koude voeten, zelfs niet in de koudste regenbuien. De rubberen zool biedt goede grip en stabiliteit, zodat je kindje veilig kan rondlopen, zelfs op natte oppervlakken.

De Bergstein Rainboots zijn ontworpen door het bekende merk Bergstein, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Deze specifieke laarzen zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Ze hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft de laarzen een klassieke uitstraling.

Met de Bergstein Rainboots kan je kleintje stijlvol en comfortabel de regen trotseren. Bestel ze vandaag nog en zorg ervoor dat je kindje altijd beschermd is tegen de regen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies