Aigle

Woodypop 2 Kaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Aigle
Merk kleurnaam Kaki
Merk product code S0361 (Kaki), S0363 (Marine)
Serie Woodypop
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Waterdicht

Ben je op zoek naar de perfecte regenlaarzen voor je kinderen? Dan zijn de Woodypop 2 regenlaarzen van Aigle precies wat je nodig hebt! Deze regenlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze waterdicht zijn en je kinderen droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens de hevigste regenbuien.

De Woodypop 2 regenlaarzen hebben een polyester voering aan de binnenkant, wat zorgt voor extra warmte en comfort. De ronde neus en het ontbreken van een sluiting maken deze laarzen gemakkelijk aan en uit te trekken. Ideaal voor kinderen die graag zelfstandig zijn!

Met het merk Aigle weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Deze regenlaarzen zijn duurzaam en gaan lang mee, zodat je kinderen er seizoen na seizoen van kunnen genieten. De kleur van deze laarzen is kaki, wat een trendy en stoere uitstraling geeft.

De Woodypop 2 regenlaarzen behoren tot de Woodypop serie van Aigle. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: kaki en marine. De productcode voor de kaki variant is S0361 en voor de marine variant is S0363.

Laat je kinderen zorgeloos spelen in de regen met de Woodypop 2 regenlaarzen van Aigle. Bestel ze vandaag nog en zorg ervoor dat je kinderen altijd droge voeten hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies