Aigle

Lolly-pop New rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Aigle
Merk kleurnaam New rose
Serie Lolly Pop
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Waterdicht

Ben je op zoek naar trendy regenlaarzen voor kinderen? Dan is de Lolly-pop van Aigle precies wat je nodig hebt! Deze regenlaarzen zijn gemaakt van duurzaam rubber, waardoor ze perfect zijn om de voeten van je kind droog te houden tijdens regenachtige dagen. De binnenkant is gevoerd met zacht polyester, wat zorgt voor extra comfort. De rubberen zool biedt goede grip, zodat je kind veilig kan rondlopen, zelfs op natte ondergronden.

De Lolly-pop regenlaarzen zijn verkrijgbaar in de kleur "New rose" van het merk Aigle. Deze kleur geeft een speelse en vrolijke uitstraling aan de laarzen, waardoor je kind er fashionable uitziet, zelfs in de regen. De ronde neus van de laarzen zorgt voor een comfortabele pasvorm en geeft de laarzen een klassieke uitstraling.

Deze regenlaarzen hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Dit is vooral handig voor kinderen die graag zelfstandig zijn. Daarnaast zijn de Lolly-pop regenlaarzen waterdicht, waardoor je kind zonder zorgen kan spelen en springen in plassen en modder.

Met de Lolly-pop regenlaarzen van Aigle kan je kind stijlvol en droog de regen trotseren. Bestel ze vandaag nog en laat je kind stralen, zelfs op regenachtige dagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies