Aigle

Lolly Pop Fur Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Aigle
Merk kleurnaam Marine
Merk product code AIG24290
Serie Lolly Pop
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar trendy regenlaarzen voor kinderen? Dan is de Lolly Pop Fur van Aigle de perfecte keuze! Deze regenlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze waterdicht en duurzaam zijn. De binnenkant is gevoerd met zacht polyester, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De rubberen zool biedt uitstekende grip, zodat je kind veilig kan spelen, zelfs op natte ondergronden.

De Lolly Pop Fur regenlaarzen zijn ontworpen door het bekende merk Aigle. Met hun marine kleurnaam en ronde neus hebben ze een stijlvolle uitstraling die zeker in de smaak zal vallen bij kinderen. De regenlaarzen hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Ze zijn onderdeel van de Lolly Pop serie, wat staat voor kwaliteit en trendy designs.

Met de Lolly Pop Fur regenlaarzen kunnen kinderen vol vertrouwen de regen trotseren. Of het nu voor een wandeling in het bos is of om in de plassen te springen, deze regenlaarzen bieden de perfecte bescherming. Bestel vandaag nog jouw paar en laat je kinderen genieten van droge en stijlvolle avonturen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies