Aigle

Giboulee 2 Rouge Blanc

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Natuurlijk rubber
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Aigle
Merk kleurnaam Rouge Blanc
Merk product code AIGNB112
Serie Giboulee
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar de perfecte regenlaarzen voor je kinderen? Dan zijn de Giboulee 2 regenlaarzen van Aigle precies wat je nodig hebt! Deze regenlaarzen zijn gemaakt van natuurlijk rubber, wat zorgt voor een uitstekende waterdichtheid en duurzaamheid. De binnenkant van de laarzen is gevoerd met polyester, waardoor ze comfortabel en warm zijn, zelfs op de koudste regendagen.

De Giboulee 2 regenlaarzen hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip op natte ondergronden. Of je kind nu in de plassen springt of door modderige paden loopt, deze laarzen bieden de nodige stabiliteit en bescherming. De ronde neus geeft de laarzen een klassieke uitstraling en zorgt ervoor dat de tenen voldoende ruimte hebben.

Deze regenlaarzen behoren tot de Giboulee serie van Aigle en zijn voorzien van een vetersluiting. Hierdoor kunnen de laarzen gemakkelijk worden aangetrokken en stevig worden vastgemaakt. De kleur van deze laarzen is Rouge Blanc, wat zorgt voor een vrolijke en opvallende look. De productcode van deze laarzen is AIGNB112, waardoor je precies weet welk model je in handen hebt.

Met de Giboulee 2 regenlaarzen van Aigle kunnen je kinderen onbezorgd genieten van regenachtige dagen. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en comfortabel. Bestel deze geweldige regenlaarzen vandaag nog en laat je kinderen dansen in de regen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies