Aigle

Aiglentine Fur2 Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Acryl
Materiaal zool Rubber
Merk Aigle
Merk kleurnaam Noir
Merk product code AIG88829
Serie Aiglentine
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Aiglentine Fur2 is een stijlvolle regenlaars voor dames. Deze laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, wat zorgt voor een uitstekende waterdichtheid en duurzaamheid. De binnenkant van de laarzen is gevoerd met acryl, waardoor ze heerlijk warm en comfortabel zijn, zelfs op koude dagen. De rubberen zool biedt goede grip op natte en gladde ondergronden, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, zelfs in de regen.

De Aiglentine Fur2 is ontworpen door het bekende merk Aigle, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Deze laarzen zijn uitgevoerd in de kleur Noir, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft. De productcode van deze laarzen is AIG88829, waardoor je gemakkelijk het juiste model kunt vinden.

De Aiglentine Fur2 behoort tot de Aiglentine serie, die bekend staat om zijn stijlvolle en functionele regenlaarzen. Deze laarzen hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft deze laarzen een klassieke en vrouwelijke uitstraling.

Met de Aiglentine Fur2 regenlaarzen ben je niet alleen beschermd tegen de regen, maar loop je er ook nog eens modieus bij. Deze laarzen combineren functionaliteit met stijl, waardoor ze een must-have zijn voor elke modebewuste vrouw. Bestel vandaag nog jouw paar en trotseer de regen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies