Unisa

Moraty Skin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Unisa
Merk kleurnaam Skin
Merk product code Moraty_23_Ks
Type hak Blokhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een stijlvol paar sandalen dat perfect is voor dames? Dan is de Moraty van Unisa precies wat je nodig hebt. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De binnenkant is bekleed met zacht leer, wat zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens het dragen. De rubberen zool biedt goede grip en duurzaamheid, zodat je deze sandalen seizoen na seizoen kunt blijven dragen.

De Moraty sandalen hebben een blokhak, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort. De gespsluiting zorgt ervoor dat je de sandalen gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. Daarnaast hebben deze sandalen een open neus, waardoor je tenen mooi worden geaccentueerd. Het merk Unisa staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de kleur Skin geeft deze sandalen een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Of je nu een zomerse outfit wilt completeren of een chique touch wilt toevoegen aan je look, de Moraty sandalen zijn de perfecte keuze. Met hun elegante design en hoogwaardige materialen zullen deze sandalen zeker een favoriet worden in jouw schoenencollectie. Bestel vandaag nog jouw eigen paar en stap in stijl de zomer tegemoet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies