Tommy Hilfiger

Th Pointy Feminine Pump Misty Blush

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled katoen
Materiaal zool Thermoplastisch Polyurethaan
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Misty Blush
Merk product code FW0FW07000
Type hak Naaldhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Puntige neus

Ben je op zoek naar een paar elegante pumps die je outfit een vrouwelijke touch geven? Dan zijn de Th Pointy Feminine Pumps van Tommy Hilfiger precies wat je nodig hebt. Deze pumps behoren tot de categorie Pumps en zijn speciaal ontworpen voor dames.

Deze prachtige pumps zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van gerecycled katoen, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook nog eens milieuvriendelijk zijn.

De zool van de Th Pointy Feminine Pumps is gemaakt van thermoplastisch polyurethaan, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het lopen. Of je nu een drukke werkdag hebt of een avondje uit gaat, deze pumps bieden je de juiste ondersteuning.

Tommy Hilfiger is een bekend merk dat staat voor kwaliteit en stijl. De Misty Blush kleur van deze pumps geeft een subtiele en verfijnde uitstraling aan je look. Met de productcode FW0FW07000 weet je zeker dat je een authentiek paar Tommy Hilfiger pumps in handen hebt.

De Th Pointy Feminine Pumps hebben een naaldhak, wat zorgt voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. De puntige neus geeft deze pumps een moderne twist. Deze pumps hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken.

Met de Th Pointy Feminine Pumps van Tommy Hilfiger maak je een fashion statement. Of je ze nu combineert met een zakelijke outfit of een feestelijke jurk, deze pumps zullen je look compleet maken. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze pumps te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies