Filters

1 Product

1 Product

Nine West Group Inc. is een toonaangevende ontwerper, ontwikkelaar en verkoper van schoenen en accessoires voor damesmode. Het merk Nine West, opgericht in 1978, is in minder dan 30 jaar uitgegroeid tot een wereldberoemde leider op het gebied van mode. Tegenwoordig is Nine West geliefd bij vrouwen van over de hele wereld. De eerste Nine West-winkel werd in 1999 gelanceerd in Lamcy Plaza. Met een ruime selectie van modieuze schoenen, een uitzonderlijke klantenservice en een wereldwijde aanwezigheid in de detailhandel, geniet Nine West van een groot en trouw klantenbestand, dat seizoen na seizoen terugkomt.

Kwaliteit en details

Ze geloven bij Nine West collectief dat schoenen een transformerende werking hebben. Wanneer schoenen op de juiste manier gecombineerd worden, kan dit voor de meest stijlvolle en unieke outfits zorgen. Het is de missie van Nine West om trends te leiden, kritisch te zijn als het om kwaliteit en details gaat en prachtige dingen te ontwerpen voor vrouwen met een veeleisende smaak en fantastische kameleonachtige modemanieren. Ze bieden bij Nine West oplossingen voor alle modedilemma's in het leven.

Sandalen en pumps

De schoenen van Nine West variëren van sandalen met een platte hak tot pumps met een hoge hak. Ook hebben alle modellen een kleurrijke uitstraling, wat kenmerkend is voor het merk. Het maakt niet uit wat jouw stijl is, voor iedere outfit is er wel een geschikt paar schoenen van Nine West. De schoenen hebben niet alleen een kleurrijke en vrolijke uitstraling, maar hebben ook nog eens een fijne pasvorm. Gun jezelf die nieuwe schoenen en breid jouw schoenencollectie uit met een mooi paar van Nine West!

Koop Nine West bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete schoenen van Nine West gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies