Michael Kors

Rory Flex Pump Black Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black Brown
Merk product code 40F2ROMP2B
Serie Rory
Type hak Naaldhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Puntige neus

De Rory Flex Pump van Michael Kors is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele pumps. Deze pumps behoren tot de categorie Pumps en hebben een puntige neus, wat zorgt voor een elegante uitstraling.

Deze pumps zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de pumps is bekleed met leer, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het dragen.

De rubberen zool van de Rory Flex Pump biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen. De naaldhak geeft deze pumps een vrouwelijke en verfijnde uitstraling, perfect voor elke gelegenheid.

Deze pumps hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De combinatie van de merknaam "Michael Kors" en de kleurnaam "Black Brown" geeft deze pumps een luxe uitstraling die moeiteloos past bij elke outfit.

De Rory Flex Pump uit de Rory serie is een tijdloos en veelzijdig paar pumps dat niet mag ontbreken in de garderobe van elke modebewuste vrouw. Voeg deze pumps toe aan je collectie en ervaar het comfort en de stijl die ze te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies