Michael Kors

Dorothy Flex Pump Camel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant PU
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Camel
Merk product code 40F6DOMP1A
Serie Dorothy
Type hak Naaldhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Puntige neus

De Dorothy Flex Pump van Michael Kors is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele pumps. Deze pumps zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de pump is gemaakt van PU, waardoor ze zacht aanvoelen en de hele dag door comfortabel zijn.

De rubberen zool van de Dorothy Flex Pump biedt een goede grip en zorgt ervoor dat je stabiel kunt lopen. De puntige neus geeft deze pumps een elegante en vrouwelijke uitstraling. Met de naaldhak creëer je moeiteloos een verfijnde look.

De Dorothy Flex Pump heeft geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in deze pumps. De camel kleur geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor je ze eindeloos kunt combineren met verschillende outfits.

Deze pumps maken deel uit van de Dorothy serie en hebben een productcode van 40F6DOMP1A. Met de Dorothy Flex Pump ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Voeg deze prachtige pumps toe aan je collectie en maak elke outfit compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies