Michael Kors

Alina Flex Pump Anthracite

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Anthracite
Merk product code 40F2HNMP1D
Type hak Naaldhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Puntige neus

De Alina Flex Pump van Michael Kors is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele pumps. Deze pumps zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de pumps is bekleed met zacht leer, wat zorgt voor een luxueus gevoel en extra comfort tijdens het dragen.

De rubberen zool van de Alina Flex Pump biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen. De naaldhak geeft deze pumps een elegante uitstraling en zorgt voor een vrouwelijke touch. Met de puntige neusvorm creëer je een verfijnde en trendy look.

De Alina Flex Pump heeft geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze pumps zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze pumps is anthracite, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Met de productcode 40F2HNMP1D weet je zeker dat je de authentieke Alina Flex Pump van Michael Kors in handen hebt. Deze pumps zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu een feestje, een zakelijke bijeenkomst of een avondje uit is. Voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit met de Alina Flex Pump!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies