Kurt Geiger

Pierra Platform Sandal Multi Other

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Kurt Geiger
Merk kleurnaam Multi Other
Merk product code 8882269109
Serie Pierra
Type hak Blokhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Pierra Platform Sandal van Kurt Geiger is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele sandalen. Met een blokhak en een open neus, biedt deze sandaal de perfecte combinatie van elegantie en casual chic.

Gemaakt van hoogwaardig textiel, heeft de Pierra Platform Sandal een luxueuze uitstraling. De binnenkant is bekleed met zacht leer, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en maakt deze sandalen geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Met de gespsluiting kun je de sandalen gemakkelijk aanpassen aan jouw perfecte pasvorm. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de Pierra Platform Sandal is de ideale keuze. De sandalen zijn onderdeel van de Pierra serie en hebben een unieke kleurnaam: Multi Other.

Voeg een vleugje glamour toe aan je outfit met de Pierra Platform Sandal van Kurt Geiger. Bestel nu en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies