Guess

Syivia Gold Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Guess
Merk kleurnaam Gold Silver
Merk product code FL5SYV LEA03
Type hak Naaldhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je schoenencollectie? Dan is de Syivia sandaal van Guess perfect voor jou! Deze sandaal is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het materiaal van de zool is van rubber, wat zorgt voor een comfortabele en stevige grip. Met de naaldhak en de open neus heeft deze sandaal een elegante uitstraling die je outfit helemaal compleet maakt.

De Syivia sandaal is voorzien van een handige gespsluiting, waarmee je de sandaal eenvoudig kunt verstellen naar jouw gewenste pasvorm. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in deze sandaal. De kleur van de sandaal is goud zilver, wat zorgt voor een trendy en opvallende look. De productcode van deze sandaal is FL5SYV LEA03, waardoor je altijd precies weet welk model je hebt.

Of je nu een avondje uit gaat of een speciale gelegenheid hebt, met de Syivia sandaal van Guess ben je verzekerd van een modieuze en comfortabele keuze. Bestel deze sandaal vandaag nog en maak een statement met je schoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies