Guess

Amato4 Brown Ochra

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyurethaan
Materiaal zool Rubber
Merk Guess
Merk kleurnaam Brown Ochra
Merk product code FL8AM4 FAL08
Type hak Naaldhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Puntige neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je schoenencollectie? Dan is de Amato4 pump van Guess echt iets voor jou! Deze prachtige pump behoort tot de categorie Pumps en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn puntige neus en naaldhak geeft de Amato4 pump je een elegante en vrouwelijke uitstraling.

Deze pump is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele pasvorm, maar ook voor een duurzame en langdurige kwaliteit. De rubberen zool biedt extra grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen en dansen.

Guess, een bekend en geliefd merk in de modewereld, heeft de Amato4 pump ontworpen in de kleur Brown Ochra. Deze unieke kleur geeft de pump een trendy en eigentijdse uitstraling. De productcode van deze pump is FL8AM4 FAL08, waardoor je altijd precies weet welk model je hebt.

Wat deze pump extra bijzonder maakt, is het ontbreken van een sluiting. Hierdoor kun je de Amato4 pump gemakkelijk aantrekken en uitdoen, zonder gedoe met gespen of veters. Dit maakt hem ideaal voor feestjes, bruiloften of andere speciale gelegenheden waarbij je snel van schoenen wilt wisselen.

Met de Amato4 pump van Guess ben je verzekerd van een modieuze en comfortabele keuze. De combinatie van het hoogwaardige materiaal, de puntige neus en de naaldhak maken deze pump een echte eyecatcher. Bestel hem vandaag nog en maak je outfit helemaal compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies