DWRS

Mykonos Flames Red Fuchsia

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk DWRS
Merk kleurnaam Red Fuchsia
Merk product code 251031-01
Type hak Naaldhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Puntige neus

De Mykonos Flames zijn een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle pumps. Deze pumps behoren tot de categorie Pumps en zijn ontworpen door het bekende merk DWRS. Met hun opvallende rode fuchsia kleur en puntige neus zijn deze pumps een echte eyecatcher.

De Mykonos Flames zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor comfort tijdens het dragen. De rubberen zool biedt grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen.

Deze pumps hebben een elegante naaldhak, waardoor je benen langer lijken en je outfit een extra boost krijgt. Ze hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen. De Mykonos Flames zijn perfect voor feestjes, speciale gelegenheden of gewoon om je dagelijkse look een vleugje glamour te geven.

Met de Mykonos Flames van DWRS ben je verzekerd van een trendy en comfortabele keuze. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies