DWRS

Duero Pink Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk DWRS
Merk kleurnaam Pink Red
Merk product code 211399-01
Type hak Blokhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele sandaal? Dan is de Duero van DWRS de perfecte keuze voor jou. Deze sandaal is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Het zachte en duurzame leer zorgt ervoor dat je de hele dag kunt genieten van optimaal comfort.

De Duero sandaal heeft een trendy blokhak die niet alleen voor extra stabiliteit zorgt, maar ook een modieuze uitstraling geeft. De sandaal is voorzien van een handige gespsluiting, waarmee je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt opdoffen voor een speciale gelegenheid, met de Duero sandaal maak je altijd een fashion statement.

Naast het stijlvolle design en het comfortabele materiaal, is de Duero sandaal ook voorzien van een rubberen zool. Deze zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt lopen, zelfs op gladde ondergronden. De open neus geeft je voeten voldoende ruimte om te ademen, terwijl de opvallende kleurcombinatie van roze en rood je outfit een speelse touch geeft.

De Duero sandaal is een must-have voor elke fashionista. Met het merk DWRS ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De sandaal heeft een unieke productcode van 211399-01, waarmee je kunt laten zien dat je oog hebt voor detail. Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon wilt genieten van het mooie weer, met de Duero sandaal ben je altijd on-trend.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies