Warmbat

Willow Women Suede Pebble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Pebble
Merk product code WLW321099
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Willow Women Suede pantoffels van Warmbat zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig suède, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het suède materiaal zorgt voor een zachte en luxueuze uitstraling, terwijl de thermoplastisch rubberen zool zorgt voor grip en duurzaamheid.

Met de ronde neus en het ontbreken van een sluiting, bieden deze pantoffels een moeiteloze en gemakkelijke instap. Je kunt ze gewoon aantrekken en genieten van het comfortabele gevoel van de zachte voering. De Willow Women Suede pantoffels zijn ontworpen door het bekende merk Warmbat, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap.

Deze specifieke variant van de Willow Women Suede pantoffels heeft de kleurnaam "Pebble" en de productcode "WLW321099". Deze details voegen een vleugje persoonlijkheid toe aan je outfit en maken deze pantoffels uniek. Of je nu thuis ontspant of even snel naar buiten gaat, met deze pantoffels loop je er altijd stijlvol bij.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies