Warmbat

Torrens Men Check Pebble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Merinowol
Materiaal binnenkant Merinowol
Materiaal zool Rubber
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Pebble
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Torrens Men Check is een comfortabele en stijlvolle pantoffel voor heren. Gemaakt van hoogwaardig merinowol, zorgt deze pantoffel voor warmte en comfort tijdens de koude wintermaanden. Zowel de binnenkant als de zool zijn gemaakt van merinowol, waardoor je voeten altijd lekker warm blijven. Het rubberen materiaal van de zool zorgt voor een goede grip, zodat je veilig kunt lopen op verschillende ondergronden.

Deze pantoffels zijn van het bekende merk Warmbat, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze pantoffels is pebble, een neutrale kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Met de Torrens Men Check pantoffels hoef je je geen zorgen te maken over sluitingen, want ze hebben geen sluiting. Gewoon aantrekken en genieten van het comfort!

De open neus van deze pantoffels zorgt voor een ademend gevoel en geeft je tenen voldoende ruimte. Of je nu lekker thuis wilt ontspannen of even snel naar buiten moet, deze pantoffels zijn de perfecte keuze. Comfortabel, stijlvol en van hoge kwaliteit - de Torrens Men Check pantoffels hebben het allemaal!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies