Warmbat

Lismore Women Suede Camel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal zool Rubber
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Camel
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Lismore Women Suede is een comfortabele en stijlvolle pantoffel voor dames. Gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, biedt deze pantoffel een luxueuze uitstraling en een zacht gevoel aan de voeten. De binnenkant is ook bekleed met suède, waardoor het draagcomfort nog verder wordt verhoogd.

De rubberen zool van de Lismore Women Suede zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Of je nu binnenshuis rondloopt of even snel naar buiten gaat, deze pantoffel biedt voldoende bescherming en stabiliteit. Het merk Warmbat staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in dit product.

De Lismore Women Suede heeft geen sluiting, waardoor je gemakkelijk in en uit de pantoffel kunt stappen. De ronde neus geeft de pantoffel een klassieke en tijdloze uitstraling. De kleur van deze pantoffel is camel, wat perfect past bij verschillende outfits en stijlen.

Met de Lismore Women Suede pantoffel geniet je van ultiem comfort en een modieuze uitstraling. Of je nu thuis ontspant of even snel iets buiten moet doen, deze pantoffel is de ideale keuze. Bestel nu en geef je voeten de verwennerij die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies