Warmbat

Kadina Women Suede Pebble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Merinowol
Materiaal zool Rubber
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Pebble
Type hak Sleehak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan zijn de Kadina Women Suede pantoffels van Warmbat perfect voor jou. Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een ongeëvenaard comfort dankzij het gebruik van hoogwaardig suède materiaal.

De binnenkant van deze pantoffels is gevoerd met zacht merinowol, waardoor je voeten heerlijk warm blijven, zelfs op de koudste dagen. Daarnaast zorgt de rubberen zool voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je ze zowel binnen als buiten kunt dragen.

De Kadina Women Suede pantoffels van Warmbat zijn voorzien van een trendy sleehak, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook een modieuze uitstraling hebben. De ritssluiting zorgt ervoor dat je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken, terwijl de ronde neus zorgt voor een klassieke en tijdloze look.

Met het merk Warmbat ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. De Kadina Women Suede pantoffels zijn verkrijgbaar in de kleur "Pebble", wat een mooie neutrale tint is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Als je op zoek bent naar pantoffels die zowel comfortabel als stijlvol zijn, dan zijn de Kadina Women Suede pantoffels van Warmbat de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort en de trendy uitstraling die deze pantoffels bieden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies