Warmbat

Classic Unisex Suede Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Merinowol
Materiaal zool Rubber
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Black
Merk product code CLC521099
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Unisex Suede pantoffels van Warmbat zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, bieden deze pantoffels een luxueuze uitstraling en een zacht gevoel aan de voeten.

De binnenkant van deze pantoffels is gevoerd met merinowol, wat zorgt voor extra warmte en isolatie. Dit maakt ze ideaal voor koude winteravonden of gewoon om lekker thuis te ontspannen. De rubberen zool biedt een goede grip en duurzaamheid, zodat je ze zowel binnen als buiten kunt dragen.

De Classic Unisex Suede pantoffels zijn van het bekende merk Warmbat, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze pantoffels is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De productcode van dit specifieke model is CLC521099.

Met een eenvoudige slip-on stijl hebben deze pantoffels geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neusvorm zorgt voor een comfortabele pasvorm en voldoende ruimte voor de tenen.

Als je op zoek bent naar pantoffels die zowel comfortabel als modieus zijn, dan zijn de Classic Unisex Suede pantoffels van Warmbat de perfecte keuze. Met hun luxueuze suède materiaal, warme merinowol voering en duurzame rubberen zool, zul je genieten van het dragen van deze pantoffels, zowel binnen als buiten.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies