UGG

W Maxi Curly Slide Echinacea

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Wol
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Echinacea
Merk product code 1133151
Serie Maxi
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De W Maxi Curly Slide is een trendy paar pantoffels voor dames. Deze pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig wol, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor zijn ze heerlijk zacht en comfortabel om te dragen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip, zodat je niet uitglijdt op gladde vloeren.

Deze pantoffels zijn van het bekende merk UGG, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze pantoffels is Echinacea, een prachtige kleur die perfect past bij elke outfit. Met de productcode 1133151 weet je zeker dat je de juiste pantoffels hebt gekozen.

De W Maxi Curly Slide behoort tot de Maxi serie van UGG. Deze serie staat bekend om zijn comfortabele en modieuze ontwerpen. Deze pantoffels hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De ronde neus geeft deze pantoffels een klassieke uitstraling.

Met de W Maxi Curly Slide pantoffels geniet je van ultiem comfort en stijl. Ze zijn perfect voor ontspannen avonden thuis of voor een casual dagje uit. Bestel ze vandaag nog en geef je voeten de verwennerij die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies