UGG

Scuffette II Campfire

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Campfire
Merk product code 1106872
Serie Scuffette
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Scuffette II is een comfortabele pantoffel voor dames. Gemaakt van hoogwaardig suède, biedt deze pantoffel een luxueuze uitstraling en een zacht gevoel aan de voeten. De binnenkant is gevoerd met warme wol, waardoor je voeten lekker warm blijven, zelfs op koude dagen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je deze pantoffels zowel binnen als buiten kunt dragen.

De Scuffette II is ontworpen door het bekende merk UGG, dat bekend staat om zijn kwaliteit en comfort. De kleur van deze pantoffels is Campfire, een unieke kleur die je outfit een trendy en stijlvolle touch geeft. Met de productcode 1106872 kun je deze pantoffels gemakkelijk vinden en bestellen.

De Scuffette-serie van UGG staat bekend om zijn relaxte en casual stijl. Met geen sluiting en een ronde neus, biedt deze pantoffel een moeiteloze en comfortabele pasvorm. Of je nu lekker thuis wilt ontspannen of even snel naar buiten wilt gaan, de Scuffette II is de perfecte keuze voor een modieuze en comfortabele look.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies