UGG

Infants Bixbee And Beanie Blanc De Blanc

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Microvezel
Merk UGG
Merk kleurnaam Blanc De Blanc
Merk product code 1120951I
Serie Bixbee
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

De Infants Bixbee And Beanie is een schattig paar enkellaarsjes voor baby's. Deze laarsjes zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam. Het materiaal aan de binnenkant is ook gemaakt van gerecycled polyester, wat zorgt voor extra comfort en warmte voor de kleintjes. De zool van de laarsjes is gemaakt van microvezel, waardoor ze zacht en flexibel zijn.

Deze enkellaarsjes zijn van het bekende merk UGG en hebben de kleurnaam "Blanc De Blanc". Ze zijn onderdeel van de Bixbee serie, die bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Met de klittenbandsluiting zijn deze laarsjes gemakkelijk aan en uit te trekken, perfect voor drukke ouders en actieve baby's. De ronde neus geeft de laarsjes een speelse uitstraling.

Met de Infants Bixbee And Beanie enkellaarsjes kunnen baby's in stijl de wereld ontdekken. Deze laarsjes zijn niet alleen modieus, maar ook milieuvriendelijk dankzij het gebruik van gerecyclede materialen. Ze bieden comfort, warmte en gemak met de klittenbandsluiting. Laat je kleintje stralen met deze trendy en duurzame enkellaarsjes van UGG.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies