UGG

I Bixbee Natural Curly Faux Fur

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Wol
Materiaal binnenkant Fleece
Materiaal zool Imitatiesuede
Merk UGG
Merk kleurnaam Natural Curly Faux Fur
Merk product code 1121045I
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar schattige en comfortabele pantoffels voor je kleintje? Dan is de I Bixbee van UGG de perfecte keuze! Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor baby's en gemaakt van hoogwaardig wol, waardoor ze heerlijk zacht en warm zijn. De binnenkant is gevoerd met fleece, wat zorgt voor extra comfort en isolatie. De zool is gemaakt van imitatiesuede, waardoor de pantoffels ook geschikt zijn voor binnenshuis gebruik. Met de handige klittenbandsluiting kunnen de pantoffels gemakkelijk aan en uit worden gedaan. De ronde neus geeft de pantoffels een speelse uitstraling.

De I Bixbee pantoffels zijn van het bekende merk UGG en hebben de kleurnaam "Natural Curly Faux Fur". Deze unieke kleur en textuur voegen een trendy en stijlvol element toe aan de pantoffels. De productcode van deze pantoffels is 1121045I, waardoor je altijd precies hetzelfde paar kunt bestellen als je favoriete kleintje uit zijn of haar pantoffels groeit.

Met de I Bixbee pantoffels van UGG geef je je baby niet alleen warme voetjes, maar ook een trendy en comfortabele look. Bestel ze vandaag nog en laat je kleintje genieten van het ultieme comfort en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies