UGG

Fluff Yeah Slide Scallop

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Schapenvacht
Materiaal binnenkant Sheepskin
Materiaal binnenzool Sheepskin
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Scallop
Merk product code 1095119
Type hak Sleehak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Open neus

De Fluff Yeah Slide is de perfecte pantoffel voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig schapenvacht, biedt deze pantoffel een ongeëvenaard zacht en pluizig gevoel aan je voeten. De binnenkant is gevoerd met sheepskin, waardoor je voeten warm en knus blijven, zelfs op de koudste dagen. De binnenzool is ook gemaakt van sheepskin, wat zorgt voor extra comfort en demping.

De zool van de Fluff Yeah Slide is gemaakt van rubber, waardoor deze pantoffel zowel binnen als buiten gedragen kan worden. Of je nu lekker thuis wilt relaxen of even snel naar buiten moet, deze pantoffel is de ideale keuze. Het elastische sluitingssysteem zorgt ervoor dat de pantoffel stevig om je voet blijft zitten, zonder dat het knelt of ongemak veroorzaakt.

De Fluff Yeah Slide is ontworpen door het bekende merk UGG, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy schoenen. De kleurnaam Scallop geeft deze pantoffel een speelse en vrouwelijke uitstraling. Met de productcode 1095119 weet je zeker dat je de authentieke Fluff Yeah Slide in handen hebt.

Deze pantoffel heeft een sleehak en een open neus, waardoor je voeten er elegant en verfijnd uitzien. Of je nu thuis wilt ontspannen of een casual dagje uit hebt gepland, de Fluff Yeah Slide voegt een vleugje luxe toe aan elke outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies