UGG

Fluff Yeah Slide Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Schapenvacht
Materiaal binnenkant Sheepskin
Materiaal binnenzool Sheepskin
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1095119
Type hak Sleehak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Open neus

De Fluff Yeah Slide is de perfecte pantoffel voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig schapenvacht, biedt deze pantoffel een ongeëvenaard zacht gevoel aan je voeten. De binnenkant is gevoerd met sheepskin, wat zorgt voor extra warmte en comfort. De binnenzool is ook gemaakt van sheepskin, waardoor elke stap een genot is. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je deze pantoffels zowel binnen als buiten kunt dragen.

De Fluff Yeah Slide is ontworpen door het bekende merk UGG, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy schoenen. De kleur van deze pantoffel is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Met de productcode 1095119 weet je zeker dat je de authentieke Fluff Yeah Slide van UGG krijgt.

Deze pantoffel heeft een sleehak, wat zorgt voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. De elastische sluiting zorgt ervoor dat de pantoffel goed om je voet blijft zitten, zonder dat het knelt. De open neus geeft je tenen de vrijheid en zorgt voor een luchtig gevoel.

Met de Fluff Yeah Slide pantoffel van UGG geniet je van ultiem comfort en een trendy uitstraling. Perfect voor ontspannen avonden thuis of voor een casual dagje uit. Bestel nu en geef je voeten de luxe die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies