UGG

Dakota Pewter

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Pewter
Merk product code 1107949
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle mocassins? Dan is de Dakota van UGG perfect voor jou. Deze dames mocassins zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant is gevoerd met zacht wol, waardoor je voeten heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen.

De Dakota mocassins hebben een rubberen zool, die zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje gaat shoppen, deze mocassins bieden het comfort dat je nodig hebt. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl de vetersluiting zorgt voor een trendy touch.

UGG is een bekend merk dat staat voor kwaliteit en stijl. De kleur van deze Dakota mocassins is Pewter, wat een elegante en veelzijdige keuze is. Met de productcode 1107949 weet je zeker dat je de originele UGG-kwaliteit krijgt.

Met de Dakota mocassins van UGG ben je klaar om de dag comfortabel en modieus door te brengen. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort en de tijdloze stijl die deze schoenen bieden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies