UGG

Cozy Slipper Charcoal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Gebreid
Materiaal binnenkant Sheepskin
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Charcoal
Merk product code 1117659
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar comfortabele pantoffels? Dan zijn de Cozy Slippers van UGG perfect voor jou! Deze gebreide pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een ongeëvenaard gevoel van warmte en gezelligheid. De binnenkant is gemaakt van zacht sheepskin materiaal, waardoor je voeten heerlijk knus en behaaglijk aanvoelen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze pantoffels kunt genieten.

De Cozy Slippers zijn van het bekende merk UGG en hebben de kleurnaam Charcoal. Met de productcode 1117659 weet je zeker dat je de originele UGG-kwaliteit in handen hebt. Deze pantoffels hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen. De ronde neus geeft de pantoffels een klassieke uitstraling die tijdloos is.

Met de Cozy Slippers van UGG geniet je van ultiem comfort en stijl. Bestel ze vandaag nog en geef je voeten de warmte en ontspanning die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies