UGG

Ascot Espresso

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal binnenzool Wol
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Espresso
Merk product code 1101110
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Waterafstotend

De Ascot Pantoffels voor heren van UGG zijn een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig suède, bieden deze pantoffels een luxueuze uitstraling en een zachte touch. De binnenkant is gevoerd met warme wol, waardoor je voeten de hele dag door lekker warm blijven. De binnenzool is ook gemaakt van wol, wat zorgt voor extra comfort en demping.

De Ascot Pantoffels hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Of je nu binnen of buiten loopt, deze pantoffels bieden de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit. Het merk UGG staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Ascot Pantoffels zijn geen uitzondering. Met de kleurnaam "Espresso" en de productcode "1101110" stralen deze pantoffels een tijdloze elegantie uit.

Met een type sluiting van "Geen sluiting" zijn deze pantoffels gemakkelijk aan en uit te trekken. De ronde neus zorgt voor een klassieke uitstraling die bij elke outfit past. Bovendien zijn de Ascot Pantoffels waterafstotend, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende weersomstandigheden. Of je nu thuis ontspant of even snel naar buiten moet, deze pantoffels bieden het beste van beide werelden.

Met de Ascot Pantoffels van UGG geniet je van ultiem comfort en stijl. Bestel ze vandaag nog en geef je voeten de verwennerij die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies