Toni Pons

Miri-CD Vilt Negre

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Wolvilt
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Toni Pons
Merk kleurnaam Negre
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Miri-CD Vilt pantoffels voor dames zijn de perfecte keuze voor comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig wolvilt, bieden deze pantoffels een zachte en warme ervaring voor je voeten. De binnenkant is gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra comfort en ademend vermogen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je deze pantoffels zowel binnen als buiten kunt dragen.

De Miri-CD Vilt pantoffels zijn van het gerenommeerde merk Toni Pons, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze pantoffels is Negre, wat een elegante en tijdloze uitstraling geeft. Met geen sluiting en een ronde neus, zijn deze pantoffels gemakkelijk aan te trekken en bieden ze voldoende ruimte voor je tenen.

Of je nu 's avonds lekker wilt ontspannen of 's ochtends comfortabel wilt rondlopen, de Miri-CD Vilt pantoffels zijn de ideale keuze. Met hun combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid zullen deze pantoffels al snel je favoriete schoeisel worden. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort voor je voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies