TOMS

Harbor Repreve Two Tone Felt Smokey Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Textiel
Merk TOMS
Merk kleurnaam Smokey Grey
Merk product code 10016859
Serie Harbor
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Harbor Repreve Two Tone Felt pantoffels van TOMS zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze pantoffels zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan een beter milieu. De binnenkant van de pantoffels is gemaakt van zacht polyester, wat zorgt voor een heerlijk comfortabele pasvorm.

De zool van deze pantoffels is gemaakt van textiel, waardoor ze zowel binnen als buiten gedragen kunnen worden. Of je nu rondloopt in huis of even snel naar buiten moet, met deze pantoffels ben je altijd klaar om te gaan. De ronde neus en het ontbreken van een sluiting zorgen voor een gemakkelijke instap en een relaxte uitstraling.

De Harbor Repreve Two Tone Felt pantoffels behoren tot de Harbor serie van TOMS. Het merk TOMS staat bekend om zijn stijlvolle en comfortabele schoenen, en deze pantoffels zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze pantoffels is Smokey Grey, wat zorgt voor een trendy en veelzijdige uitstraling.

Met de productcode 10016859 weet je zeker dat je de juiste pantoffels te pakken hebt. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze duurzame en modieuze pantoffels toe aan je collectie en geniet van het comfort en de stijl die ze bieden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies