TOMS

Harbor Red Abstract Plaid Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Wol
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Textiel
Merk TOMS
Merk kleurnaam Red
Merk product code 10016938
Serie Harbor
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele pantoffels die er ook nog eens stijlvol uitzien? Dan zijn de Harbor Red Abstract Plaid pantoffels van TOMS perfect voor jou. Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor heren en zijn gemaakt van hoogwaardig wol, waardoor ze heerlijk zacht en warm aanvoelen.

De binnenkant van de pantoffels is gevoerd met polyester, wat zorgt voor extra comfort en isolatie. De zool is gemaakt van textiel, waardoor je gemakkelijk kunt bewegen zonder dat je grip verliest. De ronde neus geeft de pantoffels een klassieke uitstraling, terwijl de abstracte ruitprint in rood een moderne twist toevoegt.

De Harbor Red Abstract Plaid pantoffels hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen. Het merk TOMS staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze pantoffels zijn daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 10016938 weet je zeker dat je een authentiek paar pantoffels van TOMS in handen hebt.

Deze pantoffels maken deel uit van de Harbor serie van TOMS, die bekend staat om zijn comfortabele en trendy ontwerpen. De rode kleur van deze pantoffels is perfect voor heren die graag een statement willen maken. Of je nu lekker wilt ontspannen in huis of even snel naar buiten moet, met de Harbor Red Abstract Plaid pantoffels ben je altijd stijlvol en comfortabel gekleed.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies