TOMS

Harbor Deep Forest Matte Ripstop Multi Color

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Textiel
Merk TOMS
Merk kleurnaam Multi Color
Merk product code 10016929
Serie Harbor
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Harbor Deep Forest Matte Ripstop pantoffels van TOMS zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze pantoffels zijn gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage. De binnenkant van de pantoffels is gevoerd met zacht polyester, wat zorgt voor een heerlijk zacht en comfortabel gevoel aan je voeten.

De zool van deze pantoffels is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu rondloopt in huis of even snel naar buiten gaat, met deze pantoffels ben je altijd verzekerd van stabiliteit en comfort. De ronde neus geeft de pantoffels een klassieke uitstraling die perfect past bij elke outfit.

De Harbor Deep Forest Matte Ripstop pantoffels zijn onderdeel van de Harbor serie van TOMS. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Multi Color kleurnaam voegt een speels en levendig element toe aan deze pantoffels, waardoor ze echt opvallen. Met de handige sluiting kun je de pantoffels gemakkelijk aan- en uittrekken, zonder gedoe met veters of gespen.

Of je nu lekker thuis wilt ontspannen of even snel naar buiten wilt, de Harbor Deep Forest Matte Ripstop pantoffels van TOMS zijn de perfecte keuze. Comfortabel, stijlvol en duurzaam - deze pantoffels hebben het allemaal. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort voor je voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies