Skechers

Cozy Campfire-Lazy Sundaze Taupe Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Imitatiebont
Materiaal zool Traagschuim
Merk Skechers
Merk kleurnaam Taupe Multi
Merk product code 167629
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele pantoffels die perfect zijn voor luie zondagen bij het knisperende haardvuur? Dan zijn de Cozy Campfire-Lazy Sundaze pantoffels van Skechers precies wat je nodig hebt. Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een ongeëvenaard niveau van comfort en stijl.

De pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, waardoor ze zacht en duurzaam zijn. De imitatiebontvoering zorgt voor extra warmte en knusheid, waardoor je voeten altijd heerlijk warm blijven, zelfs op de koudste winterdagen.

Wat deze pantoffels echt bijzonder maakt, is de traagschuimzool. Deze zool past zich aan de vorm van je voeten aan en biedt optimale ondersteuning en demping. Of je nu rondloopt in huis of gewoon lekker op de bank wilt relaxen, deze pantoffels zorgen ervoor dat je voeten altijd in de wolken zijn.

De Cozy Campfire-Lazy Sundaze pantoffels hebben een ronde neus en geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De kleur van deze pantoffels is taupe multi, wat een trendy en veelzijdige keuze is voor elke outfit.

Met het merk Skechers weet je dat je kwaliteit en stijl krijgt. Deze pantoffels hebben een productcode van 167629, waardoor je precies kunt vinden wat je zoekt. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op het ultieme comfort en stijl met de Cozy Campfire-Lazy Sundaze pantoffels van Skechers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies