Skechers

Cozy Campfire -Home Essential Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Imitatiebont
Materiaal zool Traagschuim
Merk Skechers
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 167225
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Cozy Campfire - Home Essential pantoffels zijn een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig leer, bieden deze pantoffels een luxueuze uitstraling en duurzaamheid. De imitatiebont voering zorgt voor een zacht en knus gevoel, perfect om je voeten warm te houden tijdens koude winteravonden.

Met een traagschuim zool bieden deze pantoffels ultiem comfort en ondersteuning voor je voeten. Of je nu ontspant op de bank of rondloopt in huis, je zult genieten van het gevoel van zachte demping onder je voeten. De ronde neusvorm zorgt voor een ruime pasvorm en maakt deze pantoffels geschikt voor dagelijks gebruik.

De Cozy Campfire - Home Essential pantoffels zijn ontworpen door het bekende merk Skechers, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. Met de kleurnaam "Grey" passen deze pantoffels perfect bij elke outfit en voegen ze een vleugje elegantie toe aan je loungewear collectie. De productcode "167225" maakt het gemakkelijk om deze pantoffels te vinden en te bestellen.

Met een geen sluiting ontwerp zijn deze pantoffels eenvoudig aan en uit te trekken, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Of je nu 's ochtends opstaat of 's avonds thuiskomt, je kunt snel en gemakkelijk in deze comfortabele pantoffels glijden. Verwen jezelf met de Cozy Campfire - Home Essential pantoffels en geniet van het ultieme comfort en de stijl die ze bieden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies