Shabbies

House Slipper double face fur Dark Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Imitatiebont
Materiaal binnenkant Imitatiebont
Materiaal zool Rubber
Merk Shabbies
Merk kleurnaam Dark Pink
Merk product code 170020201
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan zijn de House Slipper double face fur van Shabbies echt iets voor jou! Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van imitatiebont, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt niet alleen voor een zachte en warme ervaring, maar ook voor een trendy uitstraling.

De zool van deze pantoffels is gemaakt van rubber, waardoor ze zowel binnen als buiten gedragen kunnen worden. Of je nu even snel de post wilt halen of lekker wilt relaxen in huis, met deze pantoffels loop je altijd comfortabel en met stijl.

De House Slipper double face fur heeft geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De open neus geeft je voeten voldoende ruimte om te ademen, terwijl de pantoffels toch stevig om je voeten blijven zitten.

Deze pantoffels zijn van het merk Shabbies en hebben de kleurnaam Dark Pink. De productcode van deze pantoffels is 170020201. Met deze pantoffels voeg je niet alleen comfort toe aan je dagelijkse routine, maar ook een vleugje stijl en elegantie.

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de House Slipper double face fur van Shabbies. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort en de trendy uitstraling die deze pantoffels bieden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies