Filters

36 van 47 producten

vanaf Vanaf 29,25 Normale prijs 45,00
vanaf Vanaf 29,25 Normale prijs 45,00
vanaf Vanaf 29,25 Normale prijs 45,00

36 van 47 producten

Pagina

De collectie van Rue de Wool bestaat uit vele zachte pantoffels die jouw voeten warm houden tijdens de koudere dagen. Met pantoffels van Rue de Wool kruip jij 's avonds lekker comfortabel op de bank met voeten die dik verpakt zijn in zachte wol. Koude voeten zijn verleden tijd, perfect voor de echte koukleumers onder ons. Ben jij nog op zoek naar warme pantoffels voor in de herfst en winter of ben jij juist een van de velen die het hele jaar door koude voeten heeft? Dan is de Rue de Wool collectie het zeker waard om eens te bekijken!

Alle pantoffels van Rue de Wool bestaan voor 100% uit wol en zijn in Europa gemaakt van garen van de beste kwaliteit. Voor het maken van de Rue de Wool pantoffels hebben echte ambachtslieden, die gespecialiseerd zijn in het werken met wol, hun handen uit de mouwen gestoken om ervoor te zorgen dat jij straks rondloopt in heerlijke wollen pantoffels die echt hun werk doen. Naast de wollen buiten- en binnenkant zijn alle pantoffels voorzien van een zachte binnenzool en een handige en zachte anti-slip buitenzool. Ook zijn alle pantoffels lichtgewicht, ademend en zelfs anti-transpirant!

De Rue de Wool pantoffels worden niet zomaar gemaakt. Bij het maken van deze pantoffels wordt er namelijk van begin tot eind rekening mee gehouden dat het proces van het procuderen diervriendelijk verloopt en dat de materialen op diervriendelijke wijze verkregen worden. Daarnaast heeft Rue de Wool respect voor onze omgeving en zorgt er daarom voor dat de pantoffels niet alleen diervriendelijk, maar ook milieuvriendelijk zijn en op een milieuvriendelijke manier worden gemaakt.

Wat de pantoffels van Rue de Wool extra leuk maakt, is dat ze een uniseks model en uiterlijk hebben. Deze warme en zachte pantoffels kunnen dus door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Er valt dus uit meer dan genoeg te kiezen binnen de collectie van Rue de Wool. Ga je samen voor leuke matching pantoffels of ga je allebei voor je eigen unieke smaak en stijl? Het is allemaal mogelijk met de wollen pantoffels van Rue de Wool!

Rue de Wool heeft niet alleen pantoffels voor volwassen mannen en vrouwen in de collectie, maar ook pantoffels voor kinderen. De kleinsten onder ons hebben natuurlijk net zo goed recht op warme, comfortabele voetjes. Heb je leuke Rue de Wool pantoffels voor jouw kind of kinderen gevonden, maar heb je zelf ook nog nieuwe pantoffels nodig? Kijk dan zeker verder binnen de uitgebreide collectie van Rue de Wool. Of haal direct een hele set pantoffels voor het hele gezin. Het is natuurlijk ook een leuk idee om pantoffels van Rue de Wool als kraamcadeautje of als verjaardagscadeautje te geven!

Wil jij graag helemaal klaar zijn voor de herfst en winter en heb je daarvoor nog goede, fijne en zachte pantoffels nodig die gemaakt zijn van wol van hoogstaande kwaliteit en jouw voeten warm kunnen houden? Bestel dan een leuk paar Rue de Wool pantoffels online in de webshop van The Little Green Bag. Zeker in de periode waarin we de winter naderen en de koudere dagen weer om de hoek staan wil jij een van de eerste zijn die een van deze diervriendelijke en milieuvriendelijke pantoffels in huis heeft.

Heb je je bestelling geplaatst? Dan gaan wij direct met je bestelling aan de slag en zorgen we ervoor dat jouw nieuwe favoriete pantoffels vandaag nog naar je toe worden verzonden. Man of vrouw, jong of oud, jij hoeft je met Rue de Wool pantoffels geen zorgen meer te maken om koude voeten!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies