Rue de Wool

Basic Light Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Wol
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk Rue de Wool
Merk kleurnaam Light Blue
Merk product code 2140
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar comfortabele pantoffels voor volwassenen? Dan zijn de Basic pantoffels van Rue de Wool perfect voor jou! Deze pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig wol, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Hierdoor blijven je voeten heerlijk warm, zelfs op de koudste dagen. De zool van de pantoffels is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden.

De Basic pantoffels van Rue de Wool zijn ontworpen met een ronde neus en hebben geen sluiting. Dit zorgt voor een gemakkelijke instap en een comfortabele pasvorm. De lichtblauwe kleur van deze pantoffels geeft ze een trendy uitstraling, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook nog eens stijlvol.

Met de productcode 2140 zijn deze Basic pantoffels van Rue de Wool een must-have voor iedereen die op zoek is naar comfort en stijl. Of je nu lekker wilt ontspannen na een lange dag of gewoon wilt genieten van het comfort van pantoffels, deze pantoffels zijn de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies