Hot Potatoes

Hot Potatoes Kontich Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Hot Potatoes
Merk kleurnaam Grey
Merk product code HP 61031
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Hot Potatoes Kontich is de perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar comfortabele pantoffels. Gemaakt van hoogwaardig polyester, bieden deze pantoffels een zachte en warme ervaring voor je voeten. De binnenkant is gemaakt van textiel, waardoor je voeten kunnen ademen en fris blijven. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je deze pantoffels zowel binnen als buiten kunt dragen.

Hot Potatoes, een bekend merk in de modewereld, heeft deze pantoffels ontworpen met oog voor detail. De grijze kleur geeft een stijlvolle uitstraling aan je outfit. Met de productcode HP 61031 weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

De Hot Potatoes Kontich heeft geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen. De ronde neus zorgt voor een comfortabele pasvorm en voldoende ruimte voor je tenen. Of je nu ontspant in huis of even snel naar buiten moet, deze pantoffels bieden het beste van beide werelden: comfort en stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies