Hot Potatoes

Hot Potatoes Chusovoy multicolor

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Hot Potatoes
Merk kleurnaam multicolor
Merk product code HP 60767
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan zijn de Hot Potatoes Chusovoy pantoffels perfect voor jou! Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden ultiem comfort dankzij het gebruik van hoogwaardig polyester materiaal.

De binnenkant van deze pantoffels is gemaakt van zacht textiel, waardoor je voeten heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en maakt deze pantoffels ook geschikt voor gebruik buitenshuis.

Hot Potatoes is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Chusovoy pantoffels zijn geen uitzondering. Met hun multicolor kleurenschema en ronde neus passen ze perfect bij elke outfit.

Deze pantoffels hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen. Ze zijn ideaal voor ontspannen avonden thuis of voor een casual dagje uit.

De Hot Potatoes Chusovoy pantoffels zijn een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar comfort en stijl. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort dat ze bieden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies