Hot Potatoes

Alingsas Nude

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled polyurethaan
Materiaal zool Rubber
Merk Hot Potatoes
Merk kleurnaam Nude
Merk product code HP 64679
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan zijn de Alingsas pantoffels van Hot Potatoes perfect voor jou! Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal. De binnenkant van de pantoffels is gemaakt van gerecycled polyurethaan, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook nog eens milieuvriendelijk zijn.

De zool van de Alingsas pantoffels is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Het merk Hot Potatoes staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze pantoffels zijn daar geen uitzondering op. De kleur van de pantoffels is nude, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling.

Met de Alingsas pantoffels hoef je je geen zorgen te maken over sluitingen. Ze hebben namelijk geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De ronde neus van de pantoffels zorgt voor een comfortabele pasvorm en geeft je voeten voldoende ruimte.

De Alingsas pantoffels van Hot Potatoes zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook nog eens van hoge kwaliteit. Met hun trendy design en duurzame materialen zijn ze een must-have voor elke vrouw. Bestel vandaag nog jouw paar Alingsas pantoffels en geniet van het ultieme comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies