Hot Potatoes

67842B Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Hot Potatoes
Merk kleurnaam Beige
Merk product code HP 67842
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan zijn de Hot Potatoes 67842B pantoffels voor dames de perfecte keuze! Deze pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt voor een zachte en warme ervaring voor je voeten, zelfs op de koudste dagen.

De zool van deze pantoffels is gemaakt van duurzaam rubber, waardoor je een goede grip hebt op verschillende oppervlakken. Of je nu rondloopt in huis of even snel naar buiten gaat, deze pantoffels bieden comfort en stabiliteit.

De Hot Potatoes 67842B pantoffels hebben een trendy beige kleur, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De ronde neus geeft een klassieke uitstraling aan deze pantoffels, terwijl de geen sluiting zorgt voor een moeiteloze instap.

Met het merk Hot Potatoes weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De productcode HP 67842 geeft aan dat deze pantoffels speciaal zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu ontspant na een lange dag of gewoon lekker thuis wilt rondlopen, deze pantoffels bieden het comfort dat je zoekt.

Bestel vandaag nog de Hot Potatoes 67842B pantoffels en geniet van het ultieme comfort en de trendy stijl die ze bieden. Verwen je voeten met deze heerlijke pantoffels en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies